Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Більше півтори тисячі першачків Рахівщини отримали новенькі ранці з канцелярським приладдям

Більше півтори тисячі першачків Рахівщини отримали новенькі ранці з канцелярським приладдям

Більше півтори тисячі першачків Рахівщини отримали новенькі ранці з канцелярським приладдям
ВІДЕО ДНЯ

Більше півтори тисячі першачків, які проживають у 21 населеному пункті Рахівського району отримали від народного депутата України Василя Петьовки новенькі ранці з канцелярським приладдям: папками для навчання, альбомами для малювання з олівцями та фломастерами, зошитами для письма й математики. Цього року на Рахівщині вручення необхідного для навчання приладдя тривало з 26 по 30 липня.

30 липня шкільні ранці отримали майбутні першокласники  загальноосвітніх шкіл Ясіня, Лазещини та Чорної  Тиси. Всього понад 300 школяриків в цей день отримали якісні та яскраві шкільні ранці з необхідним приладдям. Вручали подарунки помічник народного депутата  Михайло Штефко, депутат Рахівської районної ради Михайло Фірка, голова  селища Ясіня Едуард Зелінський та громадський активіст Онуфрій Капчук. Церемонія вручення вже традиційно пройшла урочисто. Насамперед від імені Василя Петьовки вітали майбутніх першокласників та їхніх батьків з наступаючим днем Знань та бажали новоспеченим школярам успіхів у навчанні та відмінних оцінок.

Реклама

Зважаючи на важку економічну ситуацію в країні, не всі батьки спроможні самотужки забезпечити дітей всім необхідним для навчання. Дорослі, як їх і діти, раділи подарункам та просили передати за них найтепліші слова вдячності народному депутату. Кажуть: приємно, що такі акції  підтримки проводяться щороку, і стали вже доброю традицією. До речі, першокласники Рахівського району отримують від народного депутата Василя Петьовки якісне та потрібне шкільне приладдя до початку нового навчального року, вже шостий рік поспіль. Найближчим часом такі ж подарунки до навчання отримають і майбутні першокласники Тячівського району.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно