Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Мукачеві молились за ненароджених дітей

В Мукачеві молились за ненароджених дітей
1 червня 2012 року, у п’ятницю, у місті над Латорицею, за ініціативи найбільших релігійних конфесій та підтримки міської влади, вже втретє поспіль проходив молитовний похід та спільне моління на...

1 червня 2012 року, у п’ятницю, у місті над Латорицею, за ініціативи найбільших релігійних конфесій та підтримки міської влади, вже втретє поспіль проходив молитовний похід та спільне моління на захист життя ще ненароджених дітей. Не дивно, що організатори цієї гуманної акції днем її проведення обрали 1 червня – День захисту дітей, а місцем проведення, територію міської жіночої консультації.

ВІДЕО ДНЯ

Єпископ Ужгородський і Закарпатський Української Православної Церкви Київського Патріархату Кирил, єпископ–ординарій Мукачівської Римсько-католицької Дієцезії, Почесний громадянин Мукачева Антал Майнек, єпископ Мукачівської Греко-католицької єпархії, Кир Мілан Шашик, міський голова Мукачева Золтан Ленд’єл, завідувач жіночої консультації Омелян Решетар, керівник громадського об’єднаня «Cім’я і життя» Віра Федів, інші виступаючі закликали мешканців нашого міста та краю спільно захищати цінність людського життя від моменту зачаття до природної смерті, підкреслювали необхідність поширення серед молоді та дорослих програм відповідального батьківства, знань про те, що вбивство (аборт) ненародженої дитини не може бути способом вирішення будь-яких проблем. Присутні висловили впевненість, що подібні акції мають велике значення для збереження людського життя, що ряди їхніх прихильників будуть невпинно зростати.

Мукачівська міська рада

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно