Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді відзначили першу річницю Національної поліції

В Ужгороді відзначили першу річницю Національної поліції

Урочистості, присвячені святкуванню Дню поліції, почались о 10:00 з нагородження кращих працівників та спортсменів Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева та Головного Управління Національної поліції.

ВІДЕО ДНЯ

Основні заходи розпочались о 13:00 на площі перед Драмтеатром. Полісмени демонстрували показові виступи рукопашного бою, звільнення заручників, затримання озброєних злочинців, елементи пошукової системи собак з виявлення наркотиків, виставку зброї.
Патрульні УПП також взяли активну участь у святкуванні, – стверджує управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева.

Для гостей та мешканців міста вони влаштували декілька виступів. Зокрема організували гру, в якій будь-хто міг спробувати втекти від поліцейського, який в свою чергу перебував у повній екіпіровці. Звичайно, це виявилось непросто, але патрульні з честю пройшли випробування та наздогнали «злочинців».

Реклама

Яскравим був виступ регулювальників. Патрульні у своєму виступі поєднали елементи професійного регулювання дорожнього руху та сучасного танцю.

Також під час святкування анонсували велопатруль, який від завтра розпочне свою роботу у пішохідних частинах міста та паркових зонах.

Реклама

Привітати поліцейських з їх професійним святом прийшли й наймолодші громадяни краю. Діти, яких протягом року в рамках проекту «Шкільні рейнджери» відвідували патрульні, розказали вірші та висловили побажання на адресу правоохоронців.

Після завершення урочистої частини на всіх чекав святковий концерт за участю танцювальних колективів, співаків та музикантів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно