Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вулиці Мукачева прибиратимуть машини?

Вулиці Мукачева прибиратимуть машини?
У найближчому майбутньому двірників Мукачева має замінити спецтехніка, а діти міста над Латорицею цьогоріч оздоровлюватимуться виключно коштом батьків. Саме такі рішення приймали депутати на...

У найближчому майбутньому двірників Мукачева має замінити спецтехніка, а діти міста над Латорицею цьогоріч оздоровлюватимуться виключно коштом батьків. Саме такі рішення приймали депутати на засіданні виконавчого комітету Мукачівської міської ради.

ВІДЕО ДНЯ

Першим питанням порядку денного був стан надання медичної допомоги у місті. Доповідав головний лікар Мукачівської центральної районної лікарні. Як виявилося, стан справ не дуже втішний, адже коштів, закладених у бюджет лікарні на 2012 рік, і не вистачить для всіх потреб. Минулого року з показником фінансування 57 млн. гривень лікарня була першою в області.

Цьогоріч коштів передбачено 67 млн., а це на 18 % більше, та навіть зростаючі показники не рятують ситуації. Зараз міська рада в очікуванні рішення сесії обласної ради, на якій мають перерозподілити по районах дотації з держбюджету. В залежності, що виділять для ЦРЛ, шукатимуть додаткові шляхи фінансування. Зокрема, можливе скорочення кількості персоналу та ліжкомісць в окремих відділеннях. Не радітимуть цього літа і діти Мукачева, адже на безкоштовне оздоровлення та відпочинок можуть розраховувати хіба що пільгові категорії маленьких мукачівців.

Реклама

Та попри це, місто таки планує розвиватися та йти в ногу з часом, зокрема замість двірників, незабаром, прибиратиме вулиці сучасна спецтехніка. Вартість такої спецтехніки доступна для бюджету міста. Зараз вивчають пропозиції, а тому найближчим часом місто прибиратиме сучасна багатофункціональна техніка. Ці та інші питання розглянули на засіданні члени виконавчого комітету Мукачівської міської ради.

М-студіо

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно