Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Боздоському парку Ужгорода запрацював новий фонтан

У Боздоському парку Ужгорода запрацював новий фонтан
ВІДЕО ДНЯ

Його запустили вчора, 9 серпня. Хоч деякі роботи біля фонтану ще не завершені, проте відвідувачі вже вподобали це місце.

Як зазначив директор парку Дмитро Чорний, попереду ще багато роботи, ідей та планів, які необхідно втілювати в життя. Потрібно впорядкувати не тільки центральні алеї парку, але й дальні, які, на жаль, за багато років позаростали. Територія парку досить масштабна, тому роботи проводяться поетапно, окремими секторами, – стверджує Ужгордська міська рада.

Реклама

Зокрема, у парку планують зробити дві концертні зони – велику і малу. Наразі тривають підготовчі роботи: розчищають та приводять у належний вигляд територію, встановлюють вуличне освітлення. Більша концертна зона знаходитиметься у кінці алеї, де є великий вільний простір. За словами Дмитра Чорного, уже неодноразово надходили пропозиції щодо проведення в парку поетичних читань, театральних постановок та інших творчих заходів. Тому облаштування спеціальної зони є актуальним.

Малу концертну зону планують використовувати також для розміщення приїжджих цирків, оскільки попереднє місце було не дуже зручним, адже знаходилось у центрі розгалужень декількох алей, що не могло не створювати незручностей для відвідувачів парку.

Реклама

Встановили у парку й спеціальні дерев’яні будиночки для проведення різноманітних ярмарків, фестивалів. Уже цими вихідними там проходитиме фестиваль закарпатського меду «Медовий Спас».

Також віднедавна на території парку працює майданчик для страйкболу, який відкрила Закарпатська федерація страйкболу "Карпатська Січ". Серед імпровізованих барикад всі бажаючі можуть випробувати себе та отримати позитивні емоції. У найближчих планах також – новий майданчик для гри в петанк, територію для якого вже готують.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно