Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді рятувальники перевіряли гідранти

В Ужгороді рятувальники перевіряли гідранти
ВІДЕО ДНЯ

Перед святкуванням 25-річниці Дня незалежності України рятувальники ДСНС переймаються станом протипожежного водопостачання в містах та районах Закарпатської області та посилюють контроль за станом пожежної та техногенної безпеки об’єктів.

Так, 11 серпня, ужгородські рятувальники здійснили перевірку та випробування справності наземних та підземних вуличних пожежних гідрантів.

Реклама

Особлива увага приділялася місцям та об’єктам, що будуть задіяні у проведенні святкових та урочистих заходів. Всі гідранти перевірялися на водовіддачу, перевірка здійснювалася шляхом пуску води. Як відомо, забезпечення достатньою кількістю вогнегасних речовин шляхом безперебійної їх подачі є запорукою успішного гасіння пожеж та мінімізації їх наслідків. Через несправні пожежні гідранти та нестачу джерел протипожежного водопостачання велика кількість пожеж ліквідовується із залученням значної кількості пожежної техніки та організації підвозу води. Тому, під час виникнення пожеж завдаються великі матеріальні збитки.

Разом з тим впродовж 23-25 серпня підрозділи оперативно-рятувальної служби переходять на посилений варіант несення служби. Окрім підрозділів постійної дислокації в Управлінні ДСНС України створюються мобільні оперативні групи. Також перевіряється готовність зведених загонів рятувальної служби до оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації та події. Здійсюються заходи щодо забезпечення пожежної і техногенної безпеки об’єктів, які будуть задіяні до святкування 25-річниці незалежності України.

Реклама

Як вважають в Управлінні ДСНС України у Закарпатській області, основною метою проведення даних заходів є попередження різного роду надзвичайних ситуацій та оперативне реагування на їх виникнення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно