Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

1-го вересня у центрі Ужгорода можливий транспортний колапс

1-го вересня у центрі Ужгорода можливий транспортний колапс

Через перекриття вулиці Підгірної, котру не встигнуть відремонтувати до початку навчання, Ужгород чекає транспортний колапс.

ВІДЕО ДНЯ

Одних з головних під’їздів до кількох шкіл та центра Ужгорода не відремонтують до 1-го вересня. Про це повідомили в прес-службі Ужгородської міської ради.

«В 10-их числах вересня планують завершити ремонт проїжджої частини, а до кінця місяця зробити весь комплекс робіт. Тротуари робитимуть довше, тому що «Водоканал» міняє всі мережі, особливо вводи в будинки, котрі ще австрійських часів, – повідомили в Ужгородській міській раді. – Дорожні роботи проводить ТОВ «КБК» – київська фірма, вони роблять бордюри та ставитимуть асфальт. Підхід до початкової школи та словацької (ЗОШ №4 – авт.) буде забезпечено».

Реклама

То ж, як розказали у міській раді Ужгорода, до першого вересня роботи не завершать, а відповідно у перші дні, коли почнеться навчання і рух транспорту дуже інтенсивний, Ужгород буде паралізований. Якщо відповідальні особи знали, що ремонт затягнеться на більше як два місяці, то напевно варто було б розпочати його раніше.

До того ж, як переконався автор матеріалу роботи ведуться не дуже інтенсивно. На 11:30, коли зроблені світлини, працівників київської фірми не було. Бордюри чи дорожнє полотно не ремонтували, техніка простоювала. Правда на місці вже була бригада КП «Водоканал м. Ужгорода», котра мала міняти труби. Як розповіли робітники, вони зранку чекають, поки прийдуть дорожники, щоб разом розпочати ремонтні роботи. Адже, за словами працівників водоканалу, саме останні працюють на великій будівельній техніці, котра потрібна для розриття полотна.

Реклама

Нагадаємо, це вже не перший випадок, коли ремонтники просто зникають з місця проведення капремонту вулиці Підгірної. Подібний випадок зафіксував користувач мережі "Facebook" Антон Беде ще 20 серпня.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно