Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вночі на Закарпатті трапились дві резонансні пожежі

Вночі на Закарпатті трапились дві резонансні пожежі

Протягом ночі 30 серпня рятувальники Закарпаття двічі виїжджали для гасіння пожеж у надвірних спорудах.

ВІДЕО ДНЯ

У першому випадку виклик надійшов о 01:03 до тячівських рятувальників. Горіла надвірна споруда (літня кухня) у селі Буштино. За місцем виклику відразу ж було направлено чергові відділення вогнеборців 8-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів. Рятувальники прибули швидко та оперативно локалізували загорання у споруді не давши перекинутися полум’ю на житловий будиноквласників. Локалізація пожежі відбулась о 01:17, а повністю ліквідували полум’я вдалось о 01:55. Загалом до гасіння залучалось 2 одиниці техніки та 8 рятувальників. Внаслідок пожежі знищено крівлю та перекриття на площі 54 кв. м, меблі та домашнє майно. За версією фахівців причиною могло стати коротке замкнення електромережі у надвірній споруді.

Другий виклик про загорання надійшов до Служби порятунку «101» о 02:09 на пункт зв’язку 5-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава. На вул. Центральній у селі Брід, Іршавського району горіла надвірна споруда (літня кухня – гараж). Цього разу причиною загорання стала необережність власниці. 73-річна жінка розклала на вулиці багаття, обгородила його підручними засобами та й поставила на нього казанок у якому готувала їжу для свійських тварин. Господиня бачила, що іскри від полум’я той діло відлітали у різні боки, але значення цьому не придала та й пішла собі відпочивати у будинок.

Реклама

Через деякий час, сусіди почули тріск на вулиці, а коли визирнули у вікно, то відразу ж почали викликати пожежних-рятувальників – літня кухня-гараж майже повністю була охоплена вогнем. Прибувши на місце рятувальники локалізували пожежу о 02:35 а повністю ліквідували о 04:40. В результаті пожежі знищено покрівлю та дерев’яне перекриття на площі 10 кв. м, вікна, двері, гаражні ворота та утеплювач для фасаду - 10 рулонів. Для гасіння залучено 2 одиниці техніки та 8 чоловік особового складу.

Загиблих та травмованих обох випадках не має.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно