Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді засудили велосипедиста, який скоїв нетипову ДТП

В Ужгороді засудили велосипедиста, який скоїв нетипову ДТП

Зазвичай, учасниками дорожньо-транспортної пригоди є велосипедисти, пішоходи й водії, причому останні, у переважній більшості випадків, є винуватцями дорожніх ситуацій.

ВІДЕО ДНЯ

Проте, суддею Ужгородського міськрайонного суду притягнуто до відповідальності саме велосипедиста, який грубо порушуючи правила дорожнього руху здійснив наїзд на пішохода, чим спричинив йому середньою тяжкості тілесні ушкодження, – стверджує прес-служба Ужгородського міськрайонного суду. 

Так, на початку липня ужгородець, керуючи велосипедом здійснив наїзд на 86-річного дідуся. Подія відбулася в пішохідній частині міста, тож велосипедист порушив заборону рухатися по тротуарах і пішохідних доріжках.

Реклама

У судовому засіданні встановлено, що велосипедист після вчинення наїзду на пенсіонера, з місця події зник й допомогу не надав. Тілесні ушкодження, що виникли внаслідок ДТП спричинили довготривале, понад місяць, лікування потерпілого, а також заподіяли йому матеріальні збитки у розмірі 10 тисяч гривень.

Потерпілий стверджує, що порушник у скоєному не розкаюється, оскільки не тільки не відшкодував витрати на лікування, а й не попросив вибачення.

Реклама

Враховуючи вищевказані обставини, суд призначив велосипедисту покарання у вигляді позбавлення волі строком на 2 роки, звільнивши особу від реального відбування покарання з іспитовим строком на той самий строк.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно