Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Патрульні Ужгорода та Мукачева за місяць зафіксували 118 фактів керування автомобілями напідпитку

Патрульні Ужгорода та Мукачева за місяць зафіксували 118 фактів керування автомобілями напідпитку

Патрульні Ужгорода та Мукачева за місяць зафіксували 118 фактів керування автомобілями напідпитку

Вчора в приміщенні Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева в рамках Всеукраїнського місячника безпеки дорожнього руху відбувся проміжний брифінг.

ВІДЕО ДНЯ

На зустрічі із представниками ЗМІ та громадськістю були присутні заступник начальника Управління Валерій Найман, в.о. начальника сектору безпеки дорожнього руху УПП Олександр Ковальчук та прес-секретар Управління Ернест Завадський.

Керівництво УПП виступило з короткими доповідями, проінформувавши про перебіг місячника безпеки та перші результати роботи.

Реклама

Зокрема, заступник начальника УПП Валерій Найман повідомив про проведення 5 спільних відпрацювань на території обслуговування патрульної поліції Ужгорода та Мукачева, в результаті яких виявили та зафіксували 118 фактів керування напідпитку та склали 1181 адмінматеріал про порушення ПДР, що на 40% більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого місяця. До того ж, він нагадав про введення в дію режиму посилених патрулювань з початком навчального року.

В.о. начальника сектору безпеки дорожнього руху УПП Олександр Ковальчук повідомив під час брифінгу, що за час проведення місячника на території обслуговування УПП провели 4 додаткові дослідження вулично-дорожньої мережі. Особливу увагу приділили під’їздам до навчально-освітніх закладів, встановленню відповідних дорожній знаків та наявності розмітки. Керуючий безпекою дорожнього руху Управління зазначив, що з початку року патрульні зафіксували 24 ДТП з дітьми. Таким чином особливу увагу приділили облаштуванню аварійно-небезпечних ділянок та місць концентрації ДТП.

Реклама

Нагадуємо, що до 12 вересня спільними заходами Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева та Головного Управління Нацполіції в Закарпатській області проводиться інформаційно-превентивна робота щодо виявлення, документування та запобігання найбільш поширених порушень ПДР.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно