Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді проходить благодійна "Міська барахолка"

В Ужгороді проходить благодійна "Міська барахолка"
ВІДЕО ДНЯ

Головна мета заходу – зібрати кошти для закарпатських інтернатів. У діток там потреб дуже багато, це прекрасно розуміють волонтери – організатори заходу. Саме тому вони закликали усіх приходити продавати речі, якими не користуються, ну і звичайно потенційних покупців, адже знайти тут можна дуже багато хороших і корисних речей.

"Волонтери громадської організації "I Believe in U" зголосилися допомогти діткам з Імстичівської школи- інтернат. Там навчаються 34 дитини з легкою розумовою відсталістю. З них 11 інвалідів, 6 дітей з раннім дитячим аутизмом, 2 учні з хромосомним порушення.

Реклама

Директор людина дуже щира і дбає про діток з усією душею, але як завше багато чого не вистачає для повноцінного розвитку та реабілітації діток.

У списку необхідного і лавки гімнастичні, Євмінова дошка, канцелярське приладдя та галантерея для шиття та вишивання, дитячі музичні інструменти, скакалки, м’ячі, фіт боли, перфорований коврик. Навіть такі екзотичні речі, як бізіборди та сенсорна установка з хромотерапії. Ми сподіваємо, що зможемо зібрати кошти хоча б на частину необхідного на нашій Міській Барахолці. Хоча участь безкоштовна, ми просимо продавців, щоб за можливості поділились вторгованим. А також гості в день сейлу зможуть зробити благодійні внески. А також вся виручка від продажу їжі на фудкорті піде на цілі інтернату", – зазначили організатори на сторінці заходу.

Реклама

Для відвідувачів заходу діє благодійна фотозона, а для дітей – ігровий майданчик. Захід триватиме до 20:00. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно