Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді відновили водопостачання

В Ужгороді відновили водопостачання

Працівники дільниці експлуатації ужгородського Водоканалу змонтували додаткову, аварійну лінію каналізаційного колектора в обхід непрацюючої ділянки основної лінії в провулку Соляному, – повідомили в Ужгородській міській раді. 

ВІДЕО ДНЯ

Завдяки аварійній лінії насоси на водозаборі «Минай» після 21:00 запущені, відтак відновлено водопостачання. Додаткова лінія буде працювати в аварійному режимі, поки не буде остаточно проведено нову лінію колектору замість непрацюючої. Відключень водопостачання наразі не планується.

Раніше ужгородський "Водоканал" повідомив, що бригаді дільниці експлуатації водовідведення, яка від учорашнього вечора безперервно працює на ліквідації аварійної ситуації, що виникла в районі провулка Соляного, зрештою вдалося добратися до фактичної причини аварії. Як виявилося, труба каналізаційного колектора повністю забита на протяжності більше 10 метрів. Оперативно усунути аварійну ситуацію такого масштабу неможливо. Протягом наступного тижня вирішуватиметься питання прокладання нової лінії колектора, яка не буде проходити через приватні ділянки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно