Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Задля знайомства першокурсникам УжНУ влаштували традиційну вечірку

Задля знайомства першокурсникам УжНУ влаштували традиційну вечірку

Задля знайомства першокурсникам УжНУ влаштували традиційну вечірку
Фото: Роберт Папп

Цього року Ужгородський національний університет влаштував традиційну вечірку «Давайте познайомимось». Виступи музикантів, танцюристів та неформальна дружна атмосфера – так запам’ятається абітурієнтам їхній перший день в університеті. Протягом дня тривали всілякі святкові заходи: на факультетах відбувалися вступні лекції на патріотичні теми, під стінами університету – посвячення у першокурсники, а ввечері влаштували концерт.

ВІДЕО ДНЯ

Глядачів радували вокальними виступами й танцями. Дівчата з театру історичного танцю «Тартан» провели невеличкий майстер-клас і навчили студентів середньовічного танцю, – повідомляє медіацентр УжНУ.

Настрою додавали й цікаві конкурси від ведучого Вані Граба – то хлопці дівчат на руках носили, то змагалися, хто першим почне танцювати.

Реклама

Але найоригінальнішим виявився конкурс селфі: студенти мали зробити знімок на фоні будь-якої емблеми університету й надіслати його через Viber. Переможе той, хто зробить найбільше таких фото. Один зі студентів зробив і надіслав більше 15 світлин, тож отримав подарунок від ректора Володимира Смоланки – пам’ятну кружку.

Особливо запалили й «розкачали» публіку виступи Ані Шміляк та Саші Оленя. Усі стрибали й танцювали, бо, як співав Саша, «хто не скаче – той москаль». Завершився концерт виступом закарпатського гурту «Чаламада».

Реклама

Першокурсниця медичного факультету Анастасія Звонар своїм першим днем в університеті задоволена: уже встигла завести нові знайомства і сфотографуватися на згадку з ведучим концерту. «Чекаю від студентського життя всього тільки хорошого, позитивного і веселого. Сподіваюся, що зможу реалізуватися в медицині. Концерт мені дуже подобається, класна музика, цікаві конкурси. А ще я ніколи не бачила таких крутих ведучих!». 

Відео Роберта Паппа

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно