Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Тільки ви можете врятувати Христинку

Тільки ви можете врятувати Христинку
Біля входу до нашої редакції звернув увагу на гарно одягнену жіночку, що стоїть з фотографією дитини та просить милостиню. Підійшов, познайомився, розговорилися. Пані Марія розповідає, що вже чотири...

Біля входу до нашої редакції звернув увагу на гарно одягнену жіночку, що стоїть з фотографією дитини та просить милостиню. Підійшов, познайомився, розговорилися. Пані Марія розповідає, що вже чотири роки, з самого народження, її внучка Христинка разом з батьками лежить в київській лікарні. Діагноз – спинно-мозкова грижа, гідроцефалія ІІ ступеню. Наскільки змогла пояснити бабуся, дитині постійно відкачують рідину з голови. Потрібна операція, як кажуть лікарі – в голову треба вшивати «шунт», тоді рідина перестане поступати в голову. Операція коштує біля 16 тисяч гривень.

ВІДЕО ДНЯ

Сама пані Марія з Іршави, до влади по допомогу не зверталася, бо дитина народилася в Київській лікарні, там фактично і перебуває більшість часу. Щодня на лікування треба біля 200-300 гривень. Першу операцію при народженні зробили безкоштовно, після цього постійно потрібні гроші.

Поки ми розмовляємо, підходять люди, дають гроші.

Реклама

Пані Марія фотографуватись не захотіла, але номер телефону погодилась дати: 098-390-48-01. Якщо ви маєте можливість та бажання допомогти, можете дзвонити безпосередньо на цей номер.

Шкода, звичайно, що влада створила такі умови, коли люди змушені просити милостиню задля найнеобхіднішого. А що може бути важливіше дитячого життя?

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно