Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівська красуня, яка представляла Закарпаття на "Міс Україна", розповіла про своє благородне захоплення

Мукачівська красуня, яка представляла Закарпаття на "Міс Україна", розповіла про своє благородне захоплення

Мукачівська красуня, яка представляла Закарпаття на "Міс Україна", розповіла про своє благородне захоплення

19-річна студентка УжНУ Діана Переста, яка на початку вересня боролась за корону «Міс Україна 2016», під час спілкування з журналістами в прес-центрі «Панорама» розповіла, як саме і чому почала займатися благодійністю.

ВІДЕО ДНЯ

«Коли організатори конкурсу зателефонували мені і привітали з потраплянням в 50 претенденток «на корону», вони одразу ж повідомили про обов’язкову умову – створення власного благодійного проекту. Я довго думала над тим, що саме мені обрати, оскільки розуміла, що повинно бути щось важливе і відповідальне для мене. Я звикла до того, що за що не берусь – доводжу це до логічного кінця. Я обрала онкологію, тому що розумію що 80% діток, які мають онкологічні захворювання, можна вилікувати, просто потрібне сучасне обладнання і належний стан в лікарні», – розповідає Діана Переста.

Мукачівська красуня, яка представляла Закарпаття на "Міс Україна", розповіла про своє благородне захоплення – 01
Реклама

Як розповіла красуня, «перед тим, як організовувати благодійний проект ми навідались в Мукачівське дитяче онкогематологічне відділення, де поспілкувались з головним лікарем медустанови. Дізнавшись, чого наразі потребує заклад ми організували благодійний вечір і два велозаїзди, на яких ми зібрали біля 80 тисяч гривень. На ці гроші ми придбали ультразвукові інгалятори, ультрафіолетові рециркулятори, встановили бойлер в лікарні».

Розмовляючи про плани на майбутнє, студентка УжНУ розповіла про найближчу ціль, яку вона поставила перед собою, а саме допомогу дівчині Тетяні Голубці з Тячівщини, якій потрібна трансплантація кісткового мозку. На лікування цієї дитини потрібно 150 тисяч доларів, але дівчина впевнена, що за підтримки мукачівців та закарпатців необхідну суму вдасться назбирати.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно