Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мешканці поскаржились на кафе, у якому постійно проводяться весілля та різні урочисті події

Мешканці поскаржились на кафе, у якому постійно проводяться весілля та різні урочисті події

Мешканці поскаржились на кафе, у якому постійно проводяться весілля та різні урочисті події

До виконкому Хустської міської ради надійшло звернення від депутата Михайла Гав’янця про те, що одне з кафе, у якому постійно проводяться весілля та різні урочисті події створює для мешканців прилеглих територій дискомфорт у нічний час.

ВІДЕО ДНЯ

– Із кафе долинає така гучна музика, що населення не може заснути. А там живуть і діти, і хворі, літні люди. Краяни просять про те, аби обмежити режим роботи закладу, адже кожен у нашій державі має право на спокій і тишу вночі, – наголосив пан Михайло.

Присутні на зібранні висловили різні позиції щодо графіку роботи кафе, адже оскільки воно квартирує в одному комплексі з готелем, то обмеживши роботу закладу до 22 години, автоматично блокується діяльність готелю.

Реклама

У той же час присутні зауважили, що існує закон про тишу, згідно з яким джерела побутового шуму із 22 до 8 години не повинні перевищувати допустимі норми. Порушення ж вимог ст. 182 Кодексу України про адміністративні порушення тягне за собою попередження або накладення штрафу на громадян від п’яти до п’ятнадцяти  неоподатковуваних  мінімумів  доходів громадян  і  накладення  штрафу  на  посадових  осіб та громадян – суб’єктів господарської діяльності – від п’ятнадцяти  до  тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Однак члени міськвинкому вирішили поки що не вживати кардинальних заходів до підприємця,  заклад якого заважає хустянам спати, натомість запросивши його на наступне засідання, заслухавши його позицію. Однак, скоріш за все, йому запропонують встановити шумоізоляцію. Якщо він цього найближчим часом не зробить,  доведеться сплачувати штраф.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно