Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Журналіст "Панорами" стане гостем програми Савіка Шустера

Журналіст "Панорами" стане гостем програми Савіка Шустера

Про зростаючий авторитет панорамівських структур свідчать візити до прес-центру «Панорама» політиків першого ешелону, народних депутатів України, громадсько-культурних діячів усеукраїнського рівня, співпраця з нами національних телеканалів та інтернет-видань України і зарубіжних країн, запрошення наших журналістів на різноманітні акції…

ВІДЕО ДНЯ

Наприкінці травня гостем Савіка Шустера на його «Території свободи» був шеф-редактор «Панорама Медіа Групи», професор Василь Гарагонич («Панорама» від 2 червня 2016 року). Тоді ж була досягнута домовленість про тіснішу співпрацю між нашими медіа-структурами. Згідно з нею у завтрашньому ефірі Шустер LIVE на першому в Україні неолігархічному каналі 3S.tv братиме участь журналіст «Панорами» Андрій Слохіняк, якого ви бачитимете на своїх телеекранах, – йдеться у газеті "Панорама" від 22 вересня.

У ці ж дні для участі в одній з програм молодіжних обмінів Європейського Союзу "Erasmus +" до італійського міста Неаполь відправився голова громадської організації «Закарпатське Вільне Медіа», головний редактор інтернет-видання «PMG.ua» Іван Гарагонич, який переміг у жорсткому відборі з кількасот претендентів. До речі, це вже друга у цьому місяці його поїздка в Неаполь, оскільки як координатор від України він уже на початку вересня брав участь в організаційних засіданнях проекту. Окрім української делегації, яку, до речі, очолює панорамівець, участь у проекті беруть представники Іспанії, Естонії та господарі дійства – італійці, загалом 26 учасників. У рамках проекту молодіжні лідери чотирьох країн знайомляться з роботою ГО в Італії, вивчають досвід європейських країн по розбудові громадянського суспільства. Окремо чимала увага буде приділена питанню міграційних процесів, які проходять у Європі.

Реклама

Авіаподорож нашого колеги пролягла за маршрутом Будапешт – Рим – Неаполь. Враховуючи, що Неаполь – одна із туристичних перлин Італії, навколо якої зосереджена низка всесвітньовідомих достожитностей – вулкан Везувій, міста Помпеї і Сорренто, острів Капрі – поїздка обіцяє бути інформаційно насиченою. Тому слідкуйте за панорамівськими виданнями, де будуть цікаві публікації.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно