Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Територія свободи" з Савіком Шустером

"Територія свободи" з Савіком Шустером
Автор і ведучий Шустер LIVE запросив на відверту розмову про свободу слова в Україні.

П’ятницю і суботу позаминулого тижня поталанило провести у товаристві з Савіком Шустером та його командою з першого в Україні неолігархічного телеканалу 3S.tv. 

ВІДЕО ДНЯ

Відомий засновник каналу, телеведучий і журналіст Савік Шустер ввів традицію раз на три місяці зустрічатися з представниками провідних регіональних медіа. Цього разу автор і ведучий Шустер LIVE запросив на відверту розмову про свободу слова в Україні, звільнення Надії Савченко та корупцію, 100 своїх колег з усіх куточків нашої держави.

27 травня на прямий ефір в студію завітали відомі політики, урядовці, народні депутати, відомі люди: Ірина Геращенко, Леонід Ємець, Артур Герасимов, Іван Крулько, Дмитро Добродомов, Георгій Тука, Віталій Касько, Василь Вовк, Олег Тягнибок, Олексій Мочанов, Володимир Рубан та інші, які відповідали на питання журналістів, що всі могли спостерігати на екранах своїх телевізорів упродовж чотирьох годин. У суботу ми мали змогу ближче познайомитись з командою 3S.tv, поспілкуватись з Савіком Шустером як у прямому ефірі, так і поза ним.

Реклама
"Територія свободи" з Савіком Шустером – 01

Представники четвертої влади розповідали про свої будні, проблеми, намагання трьох перших влад зробити з журналістів не служителів Україні, а прислужників олігархічним інтересам як у центрі, так і на місцях. Зійшлися на тому, що протистояти цьому можна лише єдиним журналістським фронтом усієї пишучої братії з різних ЗМІ.

Реклама

Зважаючи на те, що з-понад півтора десятка тем, запропонованих для обговорення, була і «Євроінтеграція України», автор цих рядків подарував Савіку свою наукову монографію «Транскордонне співробітництво України: мости через кордони» з надписом: «Шановному Савіку Шустеру – острову Свободи в океані брехні і байдужості! З повагою, автор, професор В.Гарагонич. 27.05.2016 р.»

Досягнуто домовленості про подальшу тісну співпрацю між регіональними ЗМІ та «Територією свободи» Савіка Шустера.

P.S. Сьогодні вся журналістська спільнота відзначає своє професійне свято. З цієї нагоди бажаю мас-медійникам здійснення нових творчих задумів. Світлими нехай будуть помисли, щирими думки, переконливим журналістське слово.

Реклама

 

Автор: Гарагонич Василь

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно