Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Тячівщині відбувся Олімпійський тиждень

На Тячівщині відбувся Олімпійський тиждень

Вже кілька років поспіль в Дубівській ЗОШ І-ІІІ ст. у вересні проходить Олімпійський урок в рамках відзначення Олімпійського тижня та тижня фізичної культури і спорту.

ВІДЕО ДНЯ

На цей раз Тиждень розпочався з легкоатлетичного кросу та легкоатлетичної естафети (вчитель Р.М.Леспух). Чимало учнів показали високі результати і були відібрані для участі у районних змаганнях. Проведено й традиційний турнір з футболу серед школярів (вчителі М.Ф.Максимовський, В.В.Крегул), шкільну спартакіаду (Ю.Ю.Шкиндя), турнір з шахів серед учнів середніх класів (С.В.Ковач), естафети «Сильні, спритні, здорові», «Я – майбутній олімпієць», вікторини: «Досягнення українських спортсменів в Олімпійських іграх», «Сторінками олімпійських ігор», – йдеться у повідомленні Тячівської райдержадміністрації.

Запам’яталися учням майстер-класи з футболу, настільного тенісу, шахів, проведені найкращими фахівцями та досвідченими спортсменами.

Реклама

Зокрема, на стадіоні «Карпати» на відкритому занятті тренера команди «Карпати» (Дубове) М.Руснак провів тренування з юнаками, які очолюють турнірну таблицю в першій групі східної зони.
Запам’яталася зустріч з відомими аматорами спорту селища, яку організував Ю.Ю.Шкиндя, що відбулася в актовому залі школи. До учнів завітали І.В.Руснак – найстарший ветеран футболу в селищі, І.І. Сойма – один з кращих тренерів з футболу (під його керівництвом команда «Карпати» виборола кубок області та брала участь у Всеукраїнських змаганнях), Я.І. Шеверя – найкращий волейболіст селища, М.М. Попович – у минулому учасник обласних та республіканських змагань, а зараз – суддя обласних змагань з футболу, М.В.Сойма – заслужений ветеран з футболу та волейболу. Ці люди у свій час прославили селище, район та область, нині беруть активну участь у спортивному житті Дубового. Гостей та школярів привітали директор школи Й.А.Гарга та заступник директора з виховної роботи В.А.Холодян, які зазначили, що в школі є всі необхідні умови для заняття фізкультурою, а вчителі, в свою чергу, заохочують школярів до активного заняття спортом.

Гості із задоволенням розповіли про свій спортивний шлях, історію футболу в Дубовому, поділились своїм досвідом й дали юним настанови.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно