Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Муніципальна поліція Ужгорода виявила 25 незаконно встановлених обмежувачів руху

Муніципальна поліція Ужгорода виявила 25 незаконно встановлених обмежувачів руху

Муніципальна поліція Ужгорода виявила 25 незаконно встановлених обмежувачів руху
ВІДЕО ДНЯ

Протягом останніх двох тижнів працівники відділу муніципальної поліції Ужгородської міської ради інтенсивно проводили обстеження та перевірки для виявлення незаконно встановлених у місті обмежувачів руху, шлагбаумів, залізобетонних конструкцій тощо на дорогах загального користування. 11 жовтня, зробили чергову таку перевірку спільно з представниками Управління патрульної поліції в Ужгороді та Мукачеві.

Начальник відділу муніципальної поліції Ужгородської міської ради Сергій Просяник повідомив, що перевірили вулиці мікрорайону Червениця, прилеглі до корпусів УжНУ на БАМі, а також вулиці Нікітіна, Сливову, Горіхову, Озерну, Щедріна та інші, – повідомляє Ужгородська міська рада

Реклама

«При обстеженні ми виявили близько 25 обмежувачів руху. Зараз готуємо проект рішення на засідання виконавчого комітету про демонтаж самовільно встановлених конструкцій, які частково обмежують, чи повністю перекривають проїзд вулицею. До прикладу, на вулиці Котловинній, на відрізку близько 50 м, встановлено аж 4 обмежувачі швидкості, на які органи місцевого самоврядування не надавали ніяких дозвільних документів».

«Є неодноразові звернення громадян про порушення законодавства у сфері безпеки дорожнього руху, самовільне встановлення шлагбаумів, інших перешкод для учасників дорожнього руху. Надходили і звернення від працівників швидкої допомоги, МНС про неможливість проїзду у відповідні квартали, вулиці, - зазначив в. о. начальника сектору безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції в м. Ужгород та Мукачево, підполковник поліції Олександр Ковальчук. - Така перевірка вулиць пов’язана також із проведенням осінніх комісійних оглядів, на яких, у першу чергу, звертатимемо увагу на недоліки в утриманні доріг»

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно