Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівська міліція радить усім вчитися

Мукачівська міліція радить усім вчитися
Специфіка сучасної правоохоронної діяльності вимагає від працівників ОВС ґрунтовних юридичних знань, розвиненої правової та психологічної культури, морально-психологічної стійкості та фізичної...

Специфіка сучасної правоохоронної діяльності вимагає від працівників ОВС ґрунтовних юридичних знань, розвиненої правової та психологічної культури, морально-психологічної стійкості та фізичної загартованості. Молоді люди, які мають намір приєднатися до потужної команди правоохоронців повинні знати як про переваги навчання, такт і про відповідальність, яку несуть абітурієнти, вступаючи до лав системи МВС. Адже курсанти, приймаючи присягу, мають звання, забезпечені правовим захистом і несуть всю повноту відповідальності, виконуючи функції з охорони громадського порядку тощо. Відбір до навчальних закладів МВС здійснюється комплексно ретельно за багатьма соціально-моральними та психологічними, інтелектуальними параметрами з урахуванням фізичного розвитку.

ВІДЕО ДНЯ

Працівники міліції мають бути спроможними ефективно виявляти і відслідковувати причини та умови, що сприяють злочинам, запобігати і протидіяти такій злочинності. Крім того, працівники міліції повинні мати «імунітет» до брудних грошей, які обертаються в злочинному середовищі. Підготовку таких фахівців зможуть забезпечити лише спеціалізовані навчальні заклади МВС. Система відомчої освіти міністерства об’єднує шість університетів внутрішніх справ, шість юридичних інститутів, Академію внутрішніх військ та Академію управління МВС.

Окрім того, випускникам загальноосвітніх шкіл, технікумів та училищ, які бажають безкоштовно здобути вищу юридичну освіту на державному забезпеченні, що їм пропонується закладами системи МВС, наголошуємо про спрощену систему прийому вступників, який буде здійснюватись на загальних підставах, як i в інші навчальні заклади, однак терміни подачі заяв та реєстрації в центрах оцінювання якості освіти мають певні терміни, за якими треба стежити, аби не проґавити.

Реклама

Також хочемо зазначити, що у 2012 році конкурсний відбір кандидатів на денну форму навчання до ВНЗ МВС здійснюється за результатами зовнішнього незалежного оцінювання, підтвердженого сертифікатами Українського центру оцінювання якості освіти з української мови та літератури, історії України, математики, англійської мови, іспиту з фізичної підготовки, а також співбесіди щодо готовності до навчання та проходження служби в органах внутрішніх справ, які проводитимуться предметними екзаменаційними комісіями вищих навчальних закладів. За більш докладною інформацією можете звертатися за адресою: м.Мукачево, вул.Я Мудрого,8, каб. №51, 59 (Мукачівський міськвідділ міліції, сектор кадрового забезпечення). Бажаємо успіху!

Повідомляє Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно