Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Депутати Мукачівської районної ради вже думають як змінити бюджет

Депутати Мукачівської районної ради вже думають як змінити бюджет

Депутати Мукачівської районної ради вже думають як змінити бюджет
У вівторок, 7 лютого, згідно з регламентом роботи Мукачівської районної ради, в постійних депутатських комісіях відбулося обговорення проектів рішень восьмої сесії районної ради VI скликання,...

У вівторок, 7 лютого, згідно з регламентом роботи Мукачівської районної ради, в постійних депутатських комісіях відбулося обговорення проектів рішень восьмої сесії районної ради VI скликання, проведення якої, відповідно до розпорядження голови районної ради Івана Михайла, заплановане на 9 лютого 2012 року.

ВІДЕО ДНЯ

Детальне вивчення та обговорення матеріалів, що пропонуються до порядку денного пленарного засідання, розпочалося в комісіях з питань: бюджету під керівництвом В.В. Пашкуляка та з питань законності, правопорядку, охорони прав і свобод громадян (голова – Ю.В. Русин ); регламенту, депутатської етики, інформаційної політики та адміністративно-територіального устрою (голова- І.М. Медвідь); охорони здоров’я, материнства (голова - Ю.М. Головчак).

Їх розгляд продовжили комісії з питань молодіжної політики, фізкультури і спорту, національних меншин (голова – Е.Л. Дуда), земельних ресурсів, розвитку села, територіального та земельного устрою (голова – В.П. Дерев’яник), інвестицій, туризму, рекреацій, екології та виробничої інфраструктури на селі ( голова – А.А. Данканич), торгівлі і підприємництва, управління майном та приватизації (голова- В.Е. Фехтел), соціального захисту населення, праці та зайнятості (голова – О.В. Маринець), освіти, науки, культури, духовності (голова – К.Ш. Бімба).

Реклама

На засіданнях постійних комісій проаналізовано низку програм у сфері соціального захисту, державної безпеки та безпеки дорожнього руху. З їх змістом знайомили народних обранців керівники відділів та управлінь райдержадміністрації.

Відповідний проект рішень «Про внесення змін до рішення сесії районної ради від 30.12.2011року №169 « Про районний бюджет на 2012 рік» презентувала депутатам начальник фінансового управління райдержадміністрації Інна Бисага.

Реклама

Обговорили депутати й окремі земельні та майнові питання. Зокрема:

- Про погодження угідь МРТМР « Осторож»

- Про погодження поясів зон санітарної охорони водозабора « Ключарки»

Реклама

- Про погодження використання свердловини в селі Лісарня

Мукачівська районна рада

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно