Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Міліція проводила профілактичну роботу під час "Червеного вина". Жертв та руйнувань немає...

Міліція проводила профілактичну роботу під час "Червеного вина". Жертв та руйнувань немає...

Міліція проводила профілактичну роботу під час "Червеного вина". Жертв та руйнувань немає...
Цьогорічний фестиваль «Червене вино», який щороку скликає в Мукачево тисячі гостей з усіх куточків України та з-за кордону, був як ніколи велелюдним. Упродовж трьох днів 13-15 січня в Мукачеві...

Цьогорічний фестиваль «Червене вино», який щороку скликає в Мукачево тисячі гостей з усіх куточків України та з-за кордону, був як ніколи велелюдним. Упродовж трьох днів 13-15 січня в Мукачеві «відфестивалили» 22-24 тисячі гостей свята. Найбільше їх було упродовж доби з суботи на неділю — близько 12 тисяч.

ВІДЕО ДНЯ

Звісно, що при такій кількості людей одночасно, тим паче коли йдеться про масове вживання алкогольних напоїв, можуть виникати різноманітні порушення правопорядку. Аби цього не трапилося, за порядком слідкувала міліція.

За інформацією начальника Мукачівського МВ УМВС полковника міліції Василя Швенди, щодня два десятки правоохоронців у формі патрулювали на самому фестивалі, а слідчо-оперативна група була готова в цілодобовому режимі виїхати за викликом. На щастя, все пройшло спокійно, жодних злочинів і правопорушень під час фестивалю зареєстровано не було. Не надійшло жодної заяви в міліцію про пошкодження чи викрадення наметів, майна продавців вина, особистих речей гостей фестивалю. Народ пив вино, як мовиться, з розумом. Дала свої позитивні наслідки й профілактична робота, яку проводила міліція як напередодні фестивалю так і під час нього.

Реклама

Сам начальник Мукачівського МВ УМВС Василь Швенда оцінює роботу своїх підлеглих на фестивалі на «5+» за п’ятибальною шкалою. Подяку міліції за професіоналізм і толерантність висловив і міський голова Мукачева Золтан Ленд'єл.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно