Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Американець Пітер Бобер обговорив зі студентами УжНУ прийдешні вибори у США

Американець Пітер Бобер обговорив зі студентами УжНУ прийдешні вибори у США

Американець Пітер Бобер обговорив зі студентами УжНУ прийдешні вибори у США

Нещодавно юридичний факультет УжНУ відвідав почесний громадянин міста Ужгорода – голова ради Асоціації міст побратимів «Корвалліс-Ужгород» Пітер Бобер. Він виступив перед студентами з лекцією англійською мовою, розповівши про особливості теперішньої ситуації в США, котра зумовлена передвиборчим процесом у державі. 

ВІДЕО ДНЯ

На початку розмови пан Пітер зауважив, що найулюбленішою річчю під час візитів до Ужгорода для нього є зустрічі зі студентами. Юристам він повідав також про історію започаткування відносин між Корваллісом та Ужгородом, розкрив особливості цієї співпраці. Основою лекції стали прийдешні вибори в США, – йдеться у повідомленні Медіацентру УжНУ.

Усний матеріал гість доповнював ще й презентацією на тему «Clinton VS Trump». Розповів про відмінності виборчої системи Америки від української, коротко ознайомив студентів із особистостями кандидатів, не оминув і скандалів, пов’язаних з ними. Так, не міг залишити поза увагою ситуацію, коли Гілларі Клінтон залишила в одному з готелів документи державної секретності. Лектор ознайомив аудиторію з певними інтернет-ресурсами, котрі нестандартно висвітлюють передвиборчий процес. Серед них The Battleground States Project, RealClearPolitics та FactCheck.org. Пан Пітер наголосив, що варто довіряти медіа, котрі є незалежними й не належать жодному з політиків, як це трапляється на Україні, де «важко дістати нефільтровану інформацію».

Реклама

На запитання лектора, яке значення вибори в Америці мають для нашої держави, студенти-юристи відповіли одразу: від наступного керівника Штатів частково залежатиме доля України на міжнародній арені. Насамкінець усі охочі мали змогу поставити Пітеру Боберу питання, що цікавили в межах цієї тематики, – і таких виявилося чимало.

Автор: Катерина Хижняк

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно