Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Іршавщині перекинулась вантажівка з деревиною

На Іршавщині перекинулась вантажівка з деревиною
ВІДЕО ДНЯ

Закарпатські правоохоронці перевірили вантажівку з деревиною, яка перекинулася біля села Горбок в Іршавському районі – інформація про те, що вантаж їхав без документів не підтвердилася.

Вчора, 27 жовтня, водій вантажівки «DAF» не впорався з керуванням та перекинувся біля села Горбок в Іршавському районі. Оскільки внаслідок аварії ніхто не постраждав, поліцію чоловік викликати не став, – повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама

Втім, співробітники Іршавського відділення поліції відреагували на поширення інформації про ДТП в засобах масової інформації. В мережі Інтернет з’явилося повідомлення про те, що водій автомобіля незаконно перевозив деревину.

Група швидкого реагування спільно з слідчо-оперативною групою на місці події встановили, що документи на вантаж у 27-річного водія в порядку, вся лісопродукція промаркована відповідними бірками згідно чинного законодавства. Чоловік пояснив, що перевозив вантаж з Хустського лісгоспу до Мукачівського, а транспортний засіб перевернуло через технічну несправність. 

Реклама

На водія вантажівки складено протокол за ст. 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення, тобто за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно