Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Балога написав листа Азарову в якому знову жаліється на брак коштів

Балога написав листа Азарову в якому знову жаліється на брак коштів

Балога написав листа Азарову в якому знову жаліється на брак коштів
Міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога скаржиться, що його відомство недоотримає 450 мільйонів. Йдеться про гроші, які мають бути направлені на розвиток служби екстреного виклику...

Міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога скаржиться, що його відомство недоотримає 450 мільйонів.

ВІДЕО ДНЯ

Йдеться про гроші, які мають бути направлені на розвиток служби екстреного виклику "112".

"Незважаючи на доручення Президента України, у проекті Державного бюджету на 2012 рік Міністерство фінансів коштів на систему "112" не передбачило взагалі", - вказує Балога у листі до прем’єра Миколи Азарова.

Реклама

"Натомість з невідомих мені причин 452 млн. гривень на створення системи екстреного виклику виділяється Укрєвроінфпроекту в рамках цільової програми проведення Євро-2012. Мінфін ніяк не відреагував на неодноразові офіційні заперечення МНС", - йдеться у листі міністра.

Міністр вважає виділення коштів на систему "112" організації, яка не займається її впровадженням, помилковим рішенням і вбачає в ньому "ознаки чиїхось відомчих або навіть корисливих інтересів".

Реклама

У листі до прем’єр-міністра Балога також згадує інші проблеми з фінансування МНС.

Зокрема, Балога відзначає зволікання Державної казначейської служби з наданням коштів, вже виділених на потреби міністерства, повідомляє прес-служба МНС.

За листопад цього року МНС не отримало 19,4 млн. гривень на остаточне зняття з експлуатації Чорнобильської АЕС, 10,9 млн. - на заходи в рамках програм цивільного захисту, 9 млн. – на забезпечення житлом постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи та 19,6 млн. гривень для підтримання у безпечному стані зони відчуження, енергоблоків та об’єкта "Укриття".

Реклама

Крім того, за грудень Державною казначейською службою не виділено 37,8 млн. гривень на фінансування заходів у Зоні відчуження та на об’єктах ЧАЕС, 2,5 млн. як внесок України до рахунку ядерної безпеки ЄБРР, 11 млн. гривень на придбання спеціальної техніки та обладнання для аварійно-рятувальних підрозділів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно