Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородців запрошують долучитися до обговорення програми будівництва дитячих і спортмайданчиків

Ужгородців запрошують долучитися до обговорення програми будівництва дитячих і спортмайданчиків

Ужгородців запрошують долучитися до обговорення програми будівництва дитячих і спортмайданчиків

Питання про програму будівництва дитячих і спортивних майданчиків в Ужгороді, календар спортивних змагань, Центр «Спорт для всіх» і навчання плаванню ужгородських школярів розглянули вчора на черговому засіданні спортивно-координаційної ради в Ужгородській міськраді.

ВІДЕО ДНЯ

Спочатку тренер Вадим Колечко, засновник спортивного клубу «На старт», розповів про заняття з плавання в рамках уроків фізкультури для третьокласників трьох шкіл – №№ 3, 5, 9, які проводять у басейні «Буревісник». Обговорили подальше поширення такої практики, щоб елементарні навички тримання на воді здобули всі школярі Ужгорода, адже це важливо для безпеки життя. Відповідне доручення скерують міському управлінню освіти.

Заступник міського голови Олександр Білак детально висвітлив три питання, які виносилися на порядок денний засідання сьогоднішньої спортивно-координаційної ради.

Реклама

Зокрема, вже сформовано і розміщено на сайті Ужгородської міськради проект програми будівництва дитячих і спортивних майданчиків на 2017-2021 роки. Усіх небайдужих запрошують долучитися до обговорення.

На засіданні дискутували, якими – багатофункціональними чи спеціалізованими краще робити спортивні майданчики, у рамках програми планується також облікувати, які майданчики вже є, в якому стані і закласти основу для залучення фінансування їх розбудови з інших джерел.

Реклама

Другим питанням розглянули доцільність функціонування Центру «Спорт для всіх». Зазначалося, що на утримання структури ідуть кошти, які можна більш ефективно використати для розвитку спорту в Ужгороді. Перед Центром свого часу ставили завдання, які не виконані.

Олександр Білак також попросив представників усіх спортивних федерацій, товариств, об’єднань подати календарні плани змагань, чемпіонатів на наступний, 2017 рік, щоб можна було скоординувати, узгодити їх проведення для зручності учасників – належним чином забезпечити всіх проживанням, залами для проведення тощо.

Начальник відділу спорту, сім’ї та молоді Назар Луків поінформував про порядок заохочувальних виплат для спортсменів і тренерів, які досягли успіхів на змаганнях різного рівня.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно