Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді адвокати зібрались на стратегічну дискусію

В Ужгороді адвокати зібрались на стратегічну дискусію
ВІДЕО ДНЯ

21 листопада в м. Ужгороді у готельному комплексі «Унгварський» пройшла стратегічна дискусія на тему «Захист прав адвокатів та гарантій їх професійної діяльності, та прав їхніх клієнтів». Цей захід було проведено Радою адвокатів Закарпатської області спільно з експертами Проекту Європейського Союзу «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні», експертами Проекту «Відкритий Суд», Асоціацією адвокатів України, асоціацією правників України. В стратегічній дискусії прийняли участь більш 50 знаних закарпатських адвокатів. Доповідачами були:  Ритіс Йокубаускас – адвокат (Литва), експерт Проекту Європейського Союзу «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні»; Леонід Лазебний – адвокат, головний редактор журналу «Адвокат»; Станіслав Батрин – к.ю.н., засновник і Директор ГО «Відкрита Україна» (Проект «Відкритий Суд»), заступник Голови ГО «Громадська Комісія з розслідування та попередження порушень прав людини в Україні», Голова ЮФ «LionsLitigate» та Української бізнес-палати.

З привітальними словами стосовно мети та завдання заходу виступили Ритіс Йокубаускас – адвокат (Литва), експерт Проекту Європейського Союзу «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні», Руслана Натуркач – начальник Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області, Олексій Фазекош – Голова Ради адвокатів Закарпатської області, Голова Мукачівської міської асоціації адвокатів.

Реклама

У своєму виступі в ході дискусії Олексій Фазекош, крім привітальних слів, зупинився на ситуації із захистом прав адвокатів та гарантій їх професійної діяльності в Закарпатській області та розповів як працює в цьому питанні Рада адвокатів Закарпатської області та її відповідний комітет, який очолює Заслужений юрист України Віктор Отовчиць.

Слід сказати, що всі адвокатські заходи, що проводяться на Закарпатті ще раз підтверджують тезу про те, що адвокатура має бути єдиною, монолітною, а значить сильною. А якщо вона буде сильною, то з нею будуть рахуватися і вона матиме істотний вплив на функціонування всієї правової системи нашої держави.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно