Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Від початку року понад 1300 закарпатців стали офіційно працевлаштованими

Від початку року понад 1300 закарпатців стали офіційно працевлаштованими

Від початку року понад 1300 закарпатців стали офіційно працевлаштованими

Фахівці Головного управління ДФС у Закарпатській області інформують, що протягом січня-жовтня 2016 року 1302 громадян роботодавці працевлаштували офіційно.

ВІДЕО ДНЯ

Завдяки проведеним необхідним процедурам з легалізації, до бюджету додатково надійшло 303 тис. грн податку на доходи фізичних осіб та 454 тис. грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, – інформує ДФС у Закарпатській області.

Основні заходи, що сприяють офіційному працевлаштуванню працівників та припиненню виплати заробітної плати «у конверті», – проведення зустрічей та співбесід із керівниками підприємств та приватними підприємцями – роботодавцями щодо дотримання вимог Кодексу законів про працю України та Податкового кодексу України.

Реклама

Водночас, нагадуємо, що 30 серпня 2016 року Головне управління ДФС у  Закарпатській області, Управління Держпраці у Закарпатській області та Головне управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області підписали угоду про співпрацю між відомствами. Згідно з підписаною Угодою, сторони зобов’язались співпрацювати з метою координації спільних дій щодо запобігання нелегальної зайнятості населення та виплати доходів без сплати належних податків, зборів та єдиного соціального внеску.

Крім того, в фіскальному відомстві області звертаються з застереженням до роботодавців: чинне законодавство передбачає значну фінансову відповідальність за нелегальне використання найманих працівників.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно