Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Голова Мукачівської РДА обговорив зі своїми заступниками добробут і підвищення життя населення

Голова Мукачівської РДА обговорив зі своїми заступниками добробут і підвищення життя населення

Голова Мукачівської РДА обговорив зі своїми заступниками добробут і підвищення життя населення
Голова Мукачівської райдержадміністрації Ілля Токар обговорив із профільними заступниками проект програми економічного і соціального розвитку Мукачівського району на 2012 рік. Як наголошувалось...

Голова Мукачівської райдержадміністрації Ілля Токар обговорив із профільними заступниками проект програми економічного і соціального розвитку Мукачівського району на 2012 рік.

ВІДЕО ДНЯ

Як наголошувалось під час наради, в основі документу покладено зростання добробуту і підвищення якості життя населення за рахунок забезпечення належних умов розвитку сектору економіки.

Зокрема, серед завдань розвитку району в наступному році є нарощення обсягів реалізації продукції промислових підприємств, роздрібного товарообороту, обсягу інвестицій в основний капітал, зростання надходження податків і зборів до бюджетів усіх рівнів. Важливими пріоритетами в роботі райдержадміністрації стане покращення роботи галузей освіти, культури, охорони здоров’я, туристично-рекреаційної галузі та розширення торгівельно-ресторанної мережі. Окрім того, ряд заходів планується здійснити для створення нових робочих місць, скорочення податкового боргу, збільшення розміру середньої заробітної плати за окремими видами економічної діяльності. Чимала робота буде проведена в напрямку енергозбереження, покращення благоустрою та санітарного стану населених пунктів.

Реклама

Суттєву увагу буде привернуто розвитку та модернізації інфраструктури району. Так, планується завершення роботи по закільцьованим газопроводам Бобовище-Іванівці, Горонда-Страбичево, виготовлення проектно-кошторисної документації по підвідним газопроводам Кальник-Кузьмино-Руська Кучава, В.Визниця-Лісарня-Ільківці, Лісарня-Пузняківці-Грабове, Копинівці-Щасливе, Копинівці-Микулівці-Ростов’ятиця, а також проведення реконструкції мостового переходу через р.Синявка в смт.Чинадієво, гірських доріг в с.Грабово, Ділок, Бабичі, Жборівці, Крите тощо.

Також передбачено ввести в експлуатацію дитсадки в с.Кальник, Копинівці, другий корпус школи в с. Чомонин, розпочати будівництво шкіл в смт.Кольчино, с.Ключарки, Обава, Форнош, дитячі садки в с.В.Лучки, В.Коропець та Зняцево.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно