Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородський "Водоканал" погрожує відключити воду ромам з мікрорайону "Радванка" за борги

Ужгородський "Водоканал" погрожує відключити воду ромам з мікрорайону "Радванка" за борги

Ужгородський "Водоканал" погрожує відключити воду ромам з мікрорайону "Радванка" за борги

КП «Водоканал м. Ужгород» постійно веде роботу із споживачами з метою якісного надання послуг та вчасного отримання оплати за ці послуги. У ході аналізу результатів періодичних контролерський перевірок та платежів по приватному сектору було виявлено, що «лідером» серед неплатників є мікрорайон Радванка. Причому, значна кількість споживачів, переважно ромського населення, жодного разу не оплачувала послуги протягом багатьох років.

ВІДЕО ДНЯ

Так, приватні домоволодіння лише частини згаданого мікрорайону (обмеженої вулицями Малоужанською, Українською, Гранітною) боргують понад півмільйона гривень, – повідомляє прес-служба "Водоканалу м. Ужгород".

Серед боржників особливо виділяється багатоквартирний будинок №85 по вулиці Ужанській (так званий, «циганський» будинок). Лише він боргує понад півмільйона гривень. З 27 особових рахунків (квартир) цього будинку, лише 7 обладнані приладами обліку. Левова частина цього боргу припадає на споживачів, нарахування яким проводиться залежно від кількості проживаючих осіб.

Реклама

У зв’язку з наведеним, "водоканалівці" вимагає від мешканців, що мають борги або не мають заключеного договору, у якомога стислий термін звернутися до підприємства, надати оновлену інформацію про кількість проживаючих та власників цих помешкань, підтверджених належними документами для укладення договору на отримання нпослуг та на реструктуризацію (розтермінування) існуючої заборгованості.

Що ж до абонентів, які вже вкотре проігнорують вимоги щодо сплати боргів, та домоволодінь, у яких буде виявлено незаконне або бездоговірне під’єднання до мереж водопостачання та/або водовідведення будуть проводитись роботи по від’єднанню таких користувачів від централізованих комунальних мереж водопостачання та/або водовідведення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно