Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Берегівські рятувальники провели профілактичну роботу з жителями села Бене

Берегівські рятувальники провели профілактичну роботу з жителями села Бене

Берегівські рятувальники провели профілактичну роботу з жителями села Бене

6 грудня рятувальники Берегівського району спільно з представниками органу місцевого самоврядування та правоохоронцями здійснили пожежно-профілактичне відпрацювання приватного житлового сектору в с. Бене.

ВІДЕО ДНЯ

Насамперед учасники відпрацювання організували нараду в приміщенні сільської ради. Представники Держслужби з надзвичайних ситуацій довели до відома присутніх аналіз виникнення пожеж на території Берегівського району. Також поінформували сільського голову та працівників сільради про правила пожежної безпеки в державних установах і нагадали порядок користування первинними засобами пожежогасіння, – йдеться у повідомленні Управління ДСНС України в Закарпатській області.

Далі відвідали помешкання громадян та спілкувалися з їх мешканцями. Особлива увага акцентувалася на багатодітних родинах, самотніх пенсіонерах та соціально неблагонадійних особах. Із дозволу господарів представники ДСНС оцінювали стан дотримання пожежної безпеки в будинках й давали рекомендації щодо усунення певних недоліків. Оскільки вже в розпалі опалювальний період, то рятувальники, під час відвідин осель, кожному господареві вручали попереджувальні листівки із правилами користування пічним та електроопаленням. Адже холодної пори саме через ці причини найчастіше горять житлові будинки громадян. Всього було  обстежено 249 дворогосподарств за наслідками яких навчено правилам пожежної безпеки 340 людей.

Реклама

Також у місцевій загальноосвітній школі та дошкільному навчальному закладі працівники ДСНС провели заняття зі школярами та педагогічним колективом щодо безпечного поводження в побуті та на вулиці. Вогнеборці навчили дітей правилам безпеки життєдіяльності та розповіли як правильно користуватися вогнегасником.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно