Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Приміщення кінотеатру "Перемога" Мукачівська міськрада має намір продати за 17,5 млн гривень

Приміщення кінотеатру "Перемога" Мукачівська міськрада має намір продати за 17,5 млн гривень

Приміщення кінотеатру "Перемога" Мукачівська міськрада має намір продати за 17,5 млн гривень

Депутатська комісія з питань комунальної власності та земельних відносин розглянула та підтримала відповідний проект рішення щодо продажу кінотеатру "Перемога".

ВІДЕО ДНЯ

Проект рішення "Про відчуження майна комунальної власності шляхом викупу – нежитлової будівлі на пл. Кирила і Мефодія, 3-2 м. Мукачево", 13 грудня, під час засідання відповідної депутатської комісії отримав підтримку та рекомендації щодо розгляду даного питання на сесії міської ради 15 грудня.

Про це повідомив член постійної депутатської комісії з питань комунальної власності та земельних відносин Юрій Кравчук.

Реклама

Так, згідно документу, будівлю кінотеатру "Перемога" мають намір продати нинішньому орендарю будівлі Володимиру Шубцю за 17 543 793,60 грн.

"На підставі висновку експерта про вартість, затвердити ціну продажу нежитлової будівлі, на пл. Кирила і Мефодія, 3-2, м. Мукачево, в сумі 14619828 грн. + 20% ПДВ – 2923965,60 грн.,  всього: 17543793,60 грн. з ПДВ для продажу покупцю – основному орендарю вказаного об’єкту – ФОП Шубець В.О.", – йдеться у документі.

Реклама

Також, як зазначено у проекті рішення, однією із прописаних істотних у документі умов продажу є укладення у майбутньому охоронного договору по нерухомій пам’ятці архітектури та містобудування місцевого значення з управлінням культури Закарпатської обласної державної адміністрації.

"Затвердити істотні умови продажу:

1) Покупцю провести фінансові розрахунки до укладення договору купівлі-продажу комунального майна, але не пізніше 60 днів з дня прийняття даного рішення.

Реклама

2) Використовувати об’єкт нерухомого майна за цільовим призначенням – заклад культурно-просвітницького обслуговування територіальної громади м. Мукачева та району.

3) Вступити в договірні відносини з комунальними службами міста щодо утримання об’єкту та прилеглої території;

4) Врегулювати землекористування згідно чинного законодавства.

5) Укласти у майбутньому охоронний договір по нерухомій пам’ятці архітектури та містобудування місцевого значення з управлінням культури Закарпатської обласної державної адміністрації, паспорт пам’ятки архітектури місцевого значення, охоронний № 15-М.", – йдеться у проекті рішення.

Водночас зазначається, що договір оренди, укладений з публічним акціонерним товариством „МТС Україна” зберігає чинність для нового власника до моменту його закінчення, а саме – до 1 січня 2018 року.

Нагадаємо, що Мукачівська міськрада має намір продати пам’ятку архітектури - кінотеатр "Перемога". Варто також зазначити, що наприкінці вересня поточного року в Мукачеві муніципальна поліція закрила кінотеатр "Перемога" . Пізніше співробітники кінотеатру розпочали збір підписів щодо відновлення роботи залу та анонсували проведення мітингу під стінами міської ради. Однак, ввечері 3 жовтня у Мукачеві відновили роботу єдиного в місті кінотеатру "Перемога".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно