Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородці попрощались із бійцем АТО Михайлом Дзаком

Ужгородці попрощались із бійцем АТО Михайлом Дзаком

Ужгород у жалобі. В останню путь провели старшого солдата Михайла Дзака, який із серпня 2016 року перебував у зоні АТО.

ВІДЕО ДНЯ

Наприкінці листопада приїхав зі Сходу у відпустку на Закарпаття. 9 грудня повертався у зону бойових дій. Однак, серце військового зупинилося. Лікарі міста Дніпро причиною смерті називають гостру ішемічну хворобу серця.

"Він повертався із відпустки, ми його не дочекалися. Мав у п’ятницю прибути, ще вдень говорив з ним по телефону, а ввечері його не стало. Зараз іде слідство, поки нічого не можемо сказати, результатів поки нема. Це був хороший хлопець, доброволець. Він з перших днів зі мною там був. Навіть у своїх помислах нічого поганого не маю. Як солдат, як людина, як син для батьків він був чудовим", – каже Сергій Захожий, в.о. командира взводу зв’язку окремого розвідбатальйону ЗСУ.

Реклама

Попрощатися із Михайлом Дзаком прийшли не лише родичі та бойові побратими, а й чимало небайдужих краян. Однокласники чоловіка сприймають його смерть не тільки як особисту трагедію, це втрата для усієї країни.

"Причому ми з ним були ще і в дитячому садочку разом. І важка втрата, тому що доводиться дивитися в очі батькам його, бабусі, найближчим рідним. Такі важкі втрати, вони дуже близько, ближче, ніж ми можемо собі уявити. Це була просто світла людина, як можна по-іншому сказати про людину, яка вирішила присвятити себе у такий складний час захисту батьківщини? Це був його вибір. І очевидно значимий вибір для нас усіх. Ми розуміємо, що наша країна втрачає таку світлу і щиру молодь. Важко щось казати в такий день, просто нехай буде світла пам’ять, кожному такому хлопцеві", – мовила Маріанна Колодій, однокласниця загиблого Михайла Дзака .

Реклама

Поховали Михайла Дзака на Пагорбі Слави, поруч із іншими полеглими у війні на Сході.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно