Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородці активно готуються до новорічно-різдвяних свят

Ужгородці активно готуються до новорічно-різдвяних свят

Потрібно подбати про меню для святкового столу, прикраси на ялинку, креативне вбрання для карнавальної ночі і, безперечно, подарунки для близьких.

ВІДЕО ДНЯ

Магазини і торгові центри міста вже прибрали вітрини до свят і пропонують покупцям широкий вибір атмосферних покупок: від яскравих гірлянд на ялинку – до кумедних аксесуарів для створення новорічного образу.

Актуальними в цей час є акційні пропозиції, які майже завжди діють безпрограшно. Така вже натура українців: треба придбати подарунок, то чому ж не зробити це ще й по знижці?!

Реклама

Проте фахівці застерігають, що акції є спокусливими, тому ризик накупити зайвих речей дуже великий. У магазини краще йти зі списком. Далі потрібно визначити суму на заплановані покупки, інакше можна витратити більше запланованого.

Також важливо правильно розставити пріоритети. Зокрема, це стосується і вибору подарунків для рідних.

Реклама

Видання поспілкувалося на цю тему з ужгородським психологом Наталією Братасюк. Вона зауважує:

«Якщо ми уважні до рідних людей, то знаємо їхні уподобання та бажання. Часто ми про це чуємо не тільки перед святами. Хтось мріє кудись поїхати чи відвідати якесь місце, подію. Хтось зорієнтований на матеріальні речі. Тож, даруйте по можливостях...

Діти найкраще знають, чого хочуть. Часом це щось не дуже доступне для гаманця батьків. Тоді варто пояснити дитині символіку свят і значення подарунків. Є люди, які просто скуповують чи то солодощі, чи інші дрібниці, не обираючи подарунки індивідуально. Тож, якщо хочете отримати щось особливе, скажіть про це прямо».

Реклама

Не менш важливо вміти вдячно приймати подарунок, – вважає психолог. Подяка та щира усмішка стане бонусом для подальших відносин. Адже про вас пам’ятали і готувались до свята. Вихованість і ввічливість ніхто ще не відміняв.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно