Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Голова облради особисто контролюватиме цільове освоєння державних коштів на розбудову інфраструктури аеропорту «Ужгород»

Голова облради особисто контролюватиме цільове освоєння державних коштів на розбудову інфраструктури аеропорту «Ужгород»

Голова облради особисто контролюватиме цільове освоєння державних коштів на розбудову інфраструктури аеропорту «Ужгород»
ВІДЕО ДНЯ

На якій стадії виконання Програми підвищення ефективності функціонування Закарпатського обласного комунального підприємства "Міжнародний аеропорт "Ужгород" на 2013-2016 рр. особисто проінспектував голова облради Михайло Рівіс, відвідавши у п’ятницю, 23 грудня, територію летовища.  

Добігає кінця 2016 рік і очільника крайового парламенту, в першу чергу, цікавило освоєння 4,2 млн грн, виділених із обласного бюджету для розбудови інфраструктури аеропорту, – зазначає прес-служба Закарпатської облради.

Реклама

Як розповів присутній директор департаменту житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури ОДА Едуард Маляр, станом на сьогодні залишилося освоїти понад 900 тис.грн з обласного бюджету і 1,2 млн грн – з Державного фонду регіонального розвитку.

Загалом цьогоріч освоєно вже 14 млн грн, які направлено на: реконструкцію огорожі території аеропорту; капітальний ремонт будівлі ТП-2, Вогонькової підстанції; капремонту будівлі ВОХОР; капремонту будівлі накопичувача (термінала).

Реклама

– На 2017 рік передбачено майже 6 млн.грн з обласного бюджету, в тому числі, на придбання пожежної машини, електронний термінал для реєстрації пасажирів та близько 13 млн грн з фонду регіонального розвитку на реконструкцію злітно-посадкової смуги, яка б відповідала європейським стандартам, – констатував Едуард Маляр.

Оглянувши реконструкцію огорожі території аеропорту та проведення капітального ремонту приміщень, які вже на завершальній стадії, Михайло Рівіс попередив керівництво підрядної фірми та летовища: у разі не освоєння коштів повністю, або не здачі об’єктів в термін, вони особисто нестимуть відповідальність за невиконання робіт. Крім того, очільник облради підкреслив, що особисто контролюватиме процес цільового освоєння державних коштів та ініціюватиме їх перевірку з боку контролюючого органу.

– Навесні 2017 року міжнародний аеропорт «Ужгород» має розпочати повноцінне регулярне авіасполучення. Зараз з боку голови ОДА Геннадія Москаля та міністра інфраструктури Володимира Омеляна вирішується питання з «Аерорухом» щодо обслуговування польотів. Тож, наразі летовищу залишається одержати відповідну сертифікацію. А для цього потрібно вчасно та якісно завершити роботи з розбудови інфраструктури аеропорту, –PMG.ua підкреслив Михайло Рівіс.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно