Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Тверде паливо будуть роздавати пільговикам

Тверде паливо будуть роздавати пільговикам
Управління праці та соціального захисту населення, в межах своїх повноважень, здійснює надання пільг та субсидій населенню на придбання твердого палива та скрапленого газу. Пільги та субсидії на...

Управління праці та соціального захисту населення, в межах своїх повноважень, здійснює надання пільг та субсидій населенню на придбання твердого палива та скрапленого газу.

ВІДЕО ДНЯ

Пільги та субсидії на тверде паливо та скраплений газ надаються, в разі, коли житлове приміщення не забезпечується електро, тепло або газопостачанням для опалення.

Розпорядженням голови Закарпатської обласної державної адміністрації затверджено норми забезпечення населення твердим паливом і скрапленим газом, граничні показники вартості тони вугілля, балону скрапленого газу. Виходячи з цього в 2011 році:

Реклама

Субсидії на придбання твердого палива та скрапленого газу надаються із розрахунку:

- тверде паливо – 1,8 тонни на домогосподарство;

Реклама

- скраплений газ, який використовується для приготування їжі - два балони (42 кілограми) на рік на одну-дві особи, три балони (63 кілограми) – на три-чотири особи, чотири балони (84 кілограми) - на п’ять і більше осіб.

У 2011 році управлінням праці та соціального захисту населення надано субсидій на тверде паливо та скраплений газ по м. Мукачево 21 сім’я.

Пільги на придбання твердого палива та скрапленого газу надаються із розрахунку вартості однієї тонни твердого палива та одного балону скрапленого газу на домогосподарство в рік, а особам, які мають таке право, згідно зі статтею 48 Гірничого закону України — із розрахунку вартості 3,1 тонни вугілля на побутові потреби на домогосподарство на рік.

Реклама

У 2011 році до управління праці та соціального захисту населення звернулись та отримали пільгу на тверде паливо - 6 ветеранів війни, на скраплений газ – 1 ветеран війни.

Граничні показники вартості (по Закарпатській обл.) однієї тонни твердого палива — 772 грн., один балон скрапленого газу для побутових потреб – 93 грн.

Телефони управління праці та соціального захисту населення виконкому Мукачівської міської ради для довідок: з питань призначення субсидій — 2-30-63, з питань призначення пільг — 2-15-12.

В. Красновський, начальник управління праці та соціального захисту населення

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно