Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ілля Токар уважно вислухав мешканців Мукачівщини

Ілля Токар уважно вислухав мешканців Мукачівщини
У вівторок, 13 вересня, голова Мукачівської райдержадміністрації Ілля Токар провів черговий прийом громадян. Переважно цього дня жителі району звертались до голови райдержадміністрації з проханням...

У вівторок, 13 вересня, голова Мукачівської райдержадміністрації Ілля Токар провів черговий прийом громадян. Переважно цього дня жителі району звертались до голови райдержадміністрації з проханням посприяти у вирішенні низки питань, що стосуються покращення соціального забезпечення.

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема, мешканці гірських населених пунктів просили допомогти з забезпеченням паливними дровами. Жителі з низинних сіл клопотали про встановлення газового опалення. Двоє громадян звернулось до голови райдержадміністрації по допомогу в працевлаштуванні. Вірниця православної громади с.Лецовиця просила посприяти у виділення транспорту для паломницької поїздки у Почаївський Монастир. Багатодітна мати із с.Копинівці цікавилась питанням пільгового перевезення дітей на маршрутному транспорті.

Також вже традиційними для кожного з прийомів громадян є питання про виділення матеріальної допомоги та вирішення земельних проблем. Про сприяння у їх вирішенні перед головою райдержадміністрації клопотали восьмеро громадян.

Реклама

Більшість із проблем, з якими звернулись жителі Мукачівщини, Ілля Токар вирішив одразу ж на прийомі, надавши відповідні роз’яснення. За словами голови райдержадміністрації доволі часто громадяни приходять на прийом з проблемними питаннями через необізнаність законів України. Це говорить про недоліки в роботі сільських та селищних рад, які не ведуть належної інформаційно-просвітницької роботи серед населення. Ті ж які потребують більш детальнішого вивчення залишились на контролі у голови райдержадміністрації. Ілля Токар пообіцяв заявникам розібратись у ситуації та надати письмові відповіді згідно чинного законодавства.

Мукачівська РДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно