Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Розпочинається гра в хованки - осінній призов

Розпочинається гра в хованки - осінній призов
На підставі Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу» та Указу Президента України від 04. 11. 2010 року № 1009/2010 «Про строки проведення чергових призовів, чергові призови...

На підставі Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу» та Указу Президента України від 04. 11. 2010 року № 1009/2010 «Про строки проведення чергових призовів, чергові призови громадян України на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2011 році» з 1 жовтня по 30 листопада 2011 року проводиться призов громадян на строкову військову службу.

ВІДЕО ДНЯ

Явці на призовну комісію м. Мукачево і Мукачівського району для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни чоловічої статі 1993 року народження, яким в період чергового призову виповниться 18 років і які не мають права на відстрочку, та громадяни, які народились в 1986 – 1992 роках, у яких закінчилась відстрочка від призову, або не призвані раніше на строкову військову службу з різних причин.

Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу зобов'язані прибути на призовну дільницю Мукачівського об'єднаного міського військового комісаріату за адресою: м. Мукачево, вул.Духновича, 89 в зазначений час з документами, що вказані в особистих повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов'язані прибути у військовий комісаріат до 10 жовтня 2011 року, маючи при собі документи, які засвідчують особу.

Реклама

Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території м. Мукачево і Мукачівського району, зобов'язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з'явитися у військовий комісаріат для проходження призовної комісії.

На підставі Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій, в тому числі навчальних закладів, незалежно від їх підпорядкування і форми власності зобов'язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.

Реклама

Громадяни, які ухиляються від призову і не з'являються за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно з законодавством.

Олександр Мошковський, військовий комісар Мукачівського об'єднаного міського військового комісаріату, підполковник

Джерело: Мукачівська ратуша

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно