Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У школах Ужгорода карантин продовжено до 16 січня

У школах Ужгорода карантин продовжено до 16 січня

Під головуванням міського голови Богдана Андріїва відбулося засідання протиепідемічної комісії, під час якого обговорили ситуацію із захворюваністю на ГРВІ у місті.

ВІДЕО ДНЯ

Із 29 грудня 2016 року по 5 січня 2017 року за медичною допомогою з приводу гострих респіраторних вірусних інфекцій звернулися 642 ужгородців. Порівняно з показниками попереднього тижня, кількість хворих зменшилася вдвічі, разом із тим, рівень захворюваності на 39,2% все ще перевищує рівень епідемічного порогу, – повіддомляє Ужгородська міська рада.

Із початку епідсезону 2016-2017 рр. серед ужгородців зареєстровано 16 випадків сезонного грипу "А", зокрема, за минулий тиждень - 5, у тому числі 2 дітей.
Оскільки показник захворюваності на грип та ГРВІ серед населення Ужгорода залишається одним із найвищих в області, було прийнято рішення продовжити карантинні заходи.

Реклама

Обмежувальні протиепідемічні заходи продовжать у дитсадках, триватиме і щоденний моніторинг стану відвідування дітьми дошкільних навчальних закладів. Навчання у загальноосвітніх закладах та шкільних відділеннях навчально-виховних комплексів міста відновиться 16 січня.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно