Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачево приєдналося до збройного легалайзу

Мукачево приєдналося до збройного легалайзу
В період з 1 по 30 вересня 2011 року на території Закарпатської проводиться місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів та вибухових матеріалів. Згідно з чинним законодавством України носіння,...

В період з 1 по 30 вересня 2011 року на території Закарпатської проводиться місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів та вибухових матеріалів.

ВІДЕО ДНЯ

Згідно з чинним законодавством України носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт передача чи збут вогнепальної зброї ( крім мисливської гладкоствольної зброї), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу - караються позбавленням волі на строк від двох до п`яти років.

Тому громадяни, які добровільно здадуть незареєстровану зброю, боєприпаси та вибухові речовини звільняються від кримінальної та адміністративної відповідальності.

Реклама

Також необхідно відмітити, що власники незареєстрованих мисливських гладкоствольних та нарізних рушниць та газових пістолетів і револьверів, в цей період можуть їх зареєструвати і стати законними власниками.

Також у зазначений період можна добровільно здати вибухові речовини, набої, гранати, міни та ін.

Реклама

З питань умов проведення добровільної здачі зброї, боєприпасів та вибухових матеріалів необхідно звертатися в дозвільну систему Мукачівського МВ УМВС за адресою: м. Мукачево, вул. Я. Мудрого, 8 (дозвільна система, кабінет б/н) телефони : 94-1-77, 2-23-32.

Дозвільна система Мукачівського МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно