Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівські старшокласники заощадили на щоденниках

Мукачівські старшокласники заощадили на щоденниках
Профорієнтаційна робота з учнівською молоддю – один із пріоритетних напрямів діяльності служби зайнятості. Адже молодь – це майбутнє країни. Суттєвою допомогою у даному напрямку став ...

Профорієнтаційна робота з учнівською молоддю – один із пріоритетних напрямів діяльності служби зайнятості. Адже молодь – це майбутнє країни.

ВІДЕО ДНЯ

Суттєвою допомогою у даному напрямку став «Профорієнтаційний (діловий) щоденник школяра». Щоденник розроблено Державним центром зайнятості разом із Міністерством освіти і науки України. Він розрахований на учнів старших класів усіх загальноосвітніх навчальних закладів.

До початку нового навчального року учні Мукачівського району отримали безкоштовно від служби зайнятості цей чудовий подарунок.

Реклама

Усього щоденники отримали учні 48 загальноосвітніх шкіл Мукачівського району. У рамках заходу спеціалісти відділу активної підтримки центру зайнятості ознайомлювали школярів із сучасним ринком праці району, який вимагає від молодого спеціаліста не тільки професіоналізму, а й уміння орієнтуватися у різних сферах діяльності, адаптуватися до умов, які часто змінюються.

«Профорієнтаційний щоденник» сприятиме формуванню позитивної мотивації школярів щодо вибору професії, готовності до професійного самовизначення, розвиватиме творче ставлення до майбутньої трудової діяльності. Основна функція щоденника – допомогти школярам у виборі фаху, адже він містить детальну інформацію про світ професій. Використовувати щоденник учні зможуть не лише для запису домашнього завдання, а і як міні-посібник та порадник.

Реклама

Запровадження даного інформаційного проекту є корисним і для педагогічних працівників щодо організацій профорієнтаційної роботи з молоддю, і для батьків, які користуючись підказкою щоденника, зможуть зосередити увагу дитини в необхідному напрямку.

Оксана Зварич, головний спеціаліст відділу активної підтримки Мукачівського РЦЗ

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно