Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородські комунальники готуються до сильних снігопадів

Ужгородські комунальники готуються до сильних снігопадів

Комунальне підприємство КШЕП та інші обслуговуючі фірми, які займаються прибиранням на вулицях Ужгорода, днями додатково закупили технічну сіль, протиожеледну суміш. До прибирання від снігу, сильні опади якого прогнозують з вечора п’ятниці, 13 січня, і в ніч на 14-е, готові 11 одиниць спецтехніки.

ВІДЕО ДНЯ

Також підприємство «АВЕ-Ужгород» на тротуарах центру міста вже випробувало і продовжить використовувати антиожеледний реагент бішофіт. Це хлорид магнію, який застосовується в медичній та косметичній галузях, слугує добривом, абсолютно безпечний для вуличного покриття, взуття, тварин та механізмів, витримує температури до мінус 30 градусів і використовується в багатьох провідних країнах світу. Єдиний недолік бішофіту – досить висока вартість, – констатує Ужгородська міська рада.

«АВЕ» у разі необхідності планує допомогти прибирати тротуари механізовано – на спецтехніку, котра влітку працювала «пилососом», встановлять лопату-ківш для згрібання снігу. Якщо буде потреба, очищення від снігу і підсипання буде проводитися в цілодобовому режимі. При цьому міська влада вкотре просить водіїв не залишати припаркованими біля бордюрної лінії, на тротуарах авто, бо це значно ускладнює прибирання і очищення Ужгорода.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно