Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сержантів примушують бути лідерами

Сержантів примушують бути лідерами
На Закарпатті вперше проводиться курс Командного лідерства для сержантів військових частин На базі 128 окремої механізованої бригади 13-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України, яка...

На Закарпатті вперше проводиться курс Командного лідерства для сержантів військових частин На базі 128 окремої механізованої бригади 13-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України, яка дислокується на Закарпатті, розпочався курс Командного лідерства для сержантів військових частин Мукачівського гарнізону.

ВІДЕО ДНЯ

Під час зборів, які проводяться під керівництвом командира 128 окремої механізованої бригади полковника Олега Христенка сержантський склад поглиблюватиме свої знання та удосконалюватиме практичні навички тактико-спеціальної, вогневої, фізичної, інженерної підготовки. Також військовослужбовці вивчатимуть військову топографію, статути Збройних Сил України та предмет захист від зброї масового ураження.

З метою надання допомоги в якісному проведенні в заході бере участь представник 169-го навчального центру Сухопутних військ Збройних Сил України «Десна» майор Валерій Рудь.

Реклама

Головна мета зборів полягає у вдосконаленні індивідуального фахового та методичного рівня підготовки сержантів та спрямована на подальше вдосконалення навичок молодших командирів в організації проведення занять з підлеглим особовим складом.

На курс Командного лідерства залучено військовослужбовців військової служби за контрактом, які планується до призначення на посади сержантського складу, тобто командирів відділень, екіпажів, розрахунків.

Реклама

Особливу увагу присутніх на курсі буде привернуто на правову підготовку, військову педагогіку та психологію, основи формування військового коллективу.

Варто зазначити, що протягом найближчого часу курс Командного лідерства відбудеться у всіх гарнізонах західного регіону України де дислокуються військові частини 13-го армійського корпусу. Все це робиться для ефективного впровадження Концепції створення та розвитку професійного сержантського і старшинського складу у об’єднанні, підвищенню професіоналізму кожного молодшого командира та сукупності глибоких знань, умінь та навичок, необхідних для виховання підлеглих.

Завершаться курс Командного лідерства для сержантів військових частин Мукачівського гарнізону наприкінці вересня підбиттям підсумків та доведенням рейтингу кожного молодшого командира.

Реклама

Окрім курсу Командного лідерства, з 29 по 31 серпня, у 13 армійському корпусі, на базі 24-ої окремої механізованої бригади, що на Львівщині проводиться наврально-методичний збір з військовослужбовцями сержантського та старшинського складу – випускниками військових коледжів, які щойно прибули до військової частини для подальшого проходження військової служби.

Наврально-методичний збір з випускниками військових коледжів проводиться з метою їх кращої адаптації у військовому колективі.

Протягом трьох днів сержанти вивчають свої обов’язки за посадою, обов’язки військовослужбовців під час несення служби в нарядах, знайомляться з військовою технікою та озброєнням у підрозділах.

Віктор Шубец, прес-секретар 13-го армійського корпусу

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно