Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті рятувальники відбуксирували 34 автівки

На Закарпатті рятувальники відбуксирували 34 автівки
ВІДЕО ДНЯ

Станом на 16:00 (за повідомленням служби автомобільних доріг Закарпатської області) через погіршення погодних умов (сильні снігопади, різкі пориви вітру, а також ожеледицю) та для недопущення заторів під час руху та оперативного розчищення автошляхів від снігу продовжується обмеження руху для великовагового транспорту на автошляхах державного значення Мукачево-Рогатин-Львів та Київ-Чоп (у межах Закарпатській області ) та на об’їзній дорозі міста Ужгород біля КПП «Ужгород». Заторів та постраждалих немає.

Водіям великовагового транспорту, які не можуть самостійно здолати слизьку дорогу, рятувальники ДСНС надають допомогу в буксируванні. За сьогодні вже було відбуксировано та вивільнено зі снігових заметів  34 транспортних засобів та евакуйовано 34 людини, зазначає Управління ДСНС України в Закарпатській області.

Реклама

Загалом, з 4 по 13 січня 2017 року для забезпечення проїзду та попередження зупинки руху транспорту на автошляхах області надано допомогу в буксируванні та вивільненні зі снігових заметів 176 автомобілів та  евакуйовано 215 людей. Від Управління ДСНС України у Закарпатській області було залучено 42 од. техніки та 159 чол. особового складу.

Відключень від електропостачання через негоду не зафіксовано.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно