Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Через півметровий шар мокрого снігу проїзд до шести високогірних сіл на Воловеччині заблокований

Через півметровий шар мокрого снігу проїзд до шести високогірних сіл на Воловеччині заблокований

Через півметровий шар мокрого снігу проїзд до шести високогірних сіл на Воловеччині заблокований

Протягом ночі на неділю, 15 січня, ремонтні бригади енергетиків продовжували усувати наслідки аварійних відключень, що сталися по області в суботу внаслідок налипання мокрого снігу та масового падіння дерев на лінії електропередач. До 3-ї годині ночі світло відновлено в більшості відключених сіл, а також у санаторії «Квітка Полонини» на Свалявщині, де відпочивало близько 500 туристів. Станом на 10.00 по області залишаються повністю без світла 8 і частково – ще 8 сіл у Перечинському, Великоберезнянському, Свалявському та  Воловецькому районах. Аварійні бригади продовжують усувати наслідки негоди, протягом сьогоднішнього дня електроенергія має бути відновлена в повному обсязі.

ВІДЕО ДНЯ

Проїзд до шести високогірних сіл на Воловеччині вище Жденієва поки що заблокований через півметровий шар мокрого снігу. Усі села – з електроенергією, сьогодні для розблокування дороги буде задіяна важка гусенична техніка.

– Рух транспорту по головних трасах Закарпаття здійснюється в нормальному режимі, проїзд автомобілів через чотири перевали на адміністративній межі області (у тому числі великовагових фур через Абранский та Латірський перевали) забезпечений, – повідомляє Геннадій Москаль на своєму офіційному сайті. – Однак через пониження температури на багатьох автодорогах утворилася ожеледь, проїзд ускладнений, тому облдержадміністрація вкотре закликає водіїв бути максимально обережними, а по можливості взагалі утриматися від поїздок.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно