Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівщина вдарить автопробігом по бездоріжжю

Мукачівщина вдарить автопробігом по бездоріжжю
Святкування у Мукачівському районі двох найбільших національних свят – Дня державного прапору України та 20-ї річниці незалежності України розпочнеться з урочистого підняття Державного Прапору...

Святкування у Мукачівському районі двох найбільших національних свят – Дня державного прапору України та 20-ї річниці незалежності України розпочнеться з урочистого підняття Державного Прапору України.  Захід розпочнеться 23 серпня, у вівторок, на центральній площі села Великі Лучки.

ВІДЕО ДНЯ

Його початок о 10.00 год. за київ. часом. Звідти стартуватиме й молодіжний автопробіг, присвячений 20-ій річниці Незалежності України. Автоколона рухатиметься за двома маршрутами. Перший пролягатиме через такі населені пункти, як: В.Лучки-Страбичево-Чомонин-Серне-Баркасово-Горонда-Жнятино- Дерцен-Форнош-Н.Коропець-Павшино-Мукачево. Другий у напрямку сіл: В.Лучки – Домбоки-Червеньово-Зняцево-Ракошино-Іванівці-Клячаново-Жборівці-Чинадійово - Кольчино-Мукачево.

Цього ж дня о 13.00 год. у великому залі Мукачівської райдержадміністрації розпочнуться урочисті збори та святковий концерт за участі громадськості району. За особливі заслуги з розвитку Мукачівщини та з нагоди 20-ї річниці незалежності України представники майже кожної галузі району будуть відзначені головою Мукачівської райдержадміністрації Іллею Токарем та головою Мукачівської районної ради Іван Михайлом грамотами та цінними подарунками.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно