Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді обговорювали оновлення міського громадського транспорту

В Ужгороді обговорювали оновлення міського громадського транспорту

В Ужгороді обговорювали оновлення міського громадського транспорту
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні на запрошення міської влади Ужгорода на зустріч із керівництвом міста приїхали представники ТОВ «Український автобус» – директор із продажу Віталій Грищук, заступник директора з реалізації автобусів в Україні Олександр Іванов-Недахін, директор ПП «Ольбія» – офіційного дилера ТОВ «Український автобус» Роман Гарасимчук.

У розмові з першим заступником міського голови Ужгорода Іштваном Цапом вони представили нову модель автобуса ISUZU ПАТ «Черкаський автобус» екологічного стандарту Євро 5 для міських перевезень. Зазначалося, що це принципово нова українська розробка з використанням деталей японського виробництва, місткістю 54 пасажири, з можливостями для людей із особливими потребами, кондиціонуванням салону, електронними табло тощо. На Закарпатті також планують відкрити сервісний центр для обслуговування цих автобусів. Ціна, залежно від додаткових зручностей, стартує із 1 мільйона 945 тисяч гривень, – інформує Ужгородська міська рада.

Реклама

Перший заступник міського голови Іштван Цап зазначив, що наприкінці минулого року в Ужгороді рішенням сесії створено комунальне підприємство «Ужгородський муніципальний транспорт». Цікавився досвідом продаж заводу-виробника із перспективними напрямками залучення коштів через кредитні, лізингові та інші механізми. Міська влада продовжує вивчати можливості оновлення рухомого складу міського транспорту, підвищення якості перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно