Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Мукачеві електровоз розчавив стрілочника

В Мукачеві електровоз розчавив стрілочника
Теруправлінням Держгірпромнагляду по Львівській області створено комісію для розслідування причин та обставин нещасних випадків з працівниками ДТГО «Львівська залізниця», які відбулися 22 і 24...

Теруправлінням Держгірпромнагляду по Львівській області створено комісію для розслідування причин та обставин нещасних випадків з працівниками ДТГО «Львівська залізниця», які відбулися 22 і 24 липня.

ВІДЕО ДНЯ

У «локомотивному депо Мукачево» 22 липня загинув черговий стрілочного поста.

Буфером електропоїзди потерпілого притиснуло до воріт приміщення ТО - 4 (верстат «РАФАМЕТ), внаслідок чого він отримав смертельні травми грудей і голови. Трагедія сталася, коли працівник переставляв групу електровозів з колії на колію.

Реклама

Вірогідними причинами нещасного випадку є подача електровозів при відсутньої радіозв'язку (в 70 метрах від місця події була знайдена радіостанція чергового) і виконання маневрів з великою кількістю електровозів.

У той же день на об'єкті ФСК «Локомотив» станції Чоп впала з висоти 2,5 метра маляр - працівниця «Управління будівельно-монтажних робіт і цивільних споруд №5».

Реклама

Після закінчення оздоблювальних робіт фасаду вона спускалася з риштувань на землю і спіткнулася. У потерпілої перелом ребер та струс головного мозку.

24 липня отримав травму монтер колії ВП «Львівський центр механізації колійних робіт». Це сталося під час демонтажу рейкошпальної решітки козловим краном КПБ-10М, колесом якого потерпілому відрізало ступню лівої ноги.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно