Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Трасу Долина-Хуст перегородило дерево

Трасу Долина-Хуст перегородило дерево
Несприятливі погодні умови, що спостерігалися на території Закарпатської області минулої доби, завдали збитків мешканцям області. Близько години на автошляху Долина-Хуст було припинено рух...

Несприятливі погодні умови, що спостерігалися на території Закарпатської області минулої доби, завдали збитків мешканцям області.

ВІДЕО ДНЯ

Близько години на автошляху Долина-Хуст було припинено рух автотранспорту в обох напрямках. Як з’ясувалося, по обіді 20-го липня, на автошляху Долина-Хуст в районі с. Березово Хустського району Закарпаття, через сильні пориви вітру впало дерево. Дивом уцілів власник автомобіля ВАЗ 2107, котрий у той час проїжджав на даній ділянці дороги. Відчувши небезпеку водій натиснув на газ і таким чином уникнув лобового зіткнення. Однак незважаючи на його реакцію, одна з гілок все ж зачепила задню частину транспортного засобу.

На ліквідації затору працювали хустські рятувальники, які за допомогою бензопил розрізали дерево та звільнили автошлях для проїзду транспортних засобів.

Реклама

А в смт Кольчино, що на Мукачівщині, блискавка влучила в будівлю гаража, що належить 57-річному місцевому мешканцю. Пожежа пошкодила крівлю будівлі, завдавши власнику збитків у розмірі 10 тисяч гривень.

УМНС в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно